Met de start van de traditionele vakantie winkelen seizoen ongeveer een maand weg, Clinton Premium Outlets heeft vijf nieuwe winkels toegevoegd en verwacht dat een zesde retailer open in de tijd voor Thanksgiving, een woordvoerster voor de eigenaar van het outlet center zei woensdag.

Kleding retailer Vineyard Vines, Outdoor wear store Columbia Factory Store, schoeisel retailer Ugg, luxe modemerk Hugo Boss en fragrance outlet parfum Gallery hebben allemaal geopend in de afgelopen maanden. De eerste drie retailers zijn geopend sinds Labor Day, volgens Kathleen Mones, area director of marketing and business development voor Indianapolis, Ind.Simon Properties, eigenaar van het Clinton retail center.

Mones zei intieme kleding en lifestyle merken retailer Aerie zal openen bij Clinton Premium Outlets rond november. 20.

“We hebben veel nieuwe merken die klanten ons hebben verteld dat ze op zoek zijn naar,” zei ze.

De Hugo Boss store is de retailer ‘ s eerste in Connecticut, Mones zei. Clinton Premium Outlets is ook de enige locatie in Connecticut voor de Columbia Factory Store.

De Clinton locatie is Vineyard Vines ‘ zesde Connecticut winkel. De andere zijn in Greenwich, New Canaan, Westport, West Hartford en in het Tanger Outlet Center bij Foxwoods Resort Casino.

Ugg footwear wordt verkocht in een verscheidenheid van schoen retailers, maar Clinton is de tweede factory outlet store van het merk na de Tanger Outlet Center bij Foxwoods. De Clinton locatie van Perfume Gallery is de derde retailer in Connecticut na winkels in de Danbury Fair en Westfarms winkelcentra.

Burt Flickinger, managing director van New York City-based Strategic Resource Group, zei dat om het winkelend publiek geïnteresseerd te houden in wat retail centra te bieden hebben, ” het is belangrijk om een grote vernieuwing van de line-up elke drie tot vijf jaar.”

“Als ze kunnen upgraden van retailers die hebben gesloten voor meer populaire verkooppunten, dat is nog beter,” Flickinger zei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like