Honden toegestaan op Compo Beach in the town
Honden zijn toegestaan op Compo Beach in Westport tot 31 maart 2022. De informatie is in oktober van kracht geworden. 1.

Honden zijn verboden uit het paviljoen, speeltuin en loopbruggen op het strand, volgens de animal control enforcement, en aangelijningsbeperking in de stad. Alle honden moeten worden aangelijnd in alle delen van het park op het strand, behalve in het aangewezen off-line gedeelte van het strand, ten zuiden van het paviljoen, inclusief het South Beach op het Compo Beach in Westport. De regels voor Off-leash zijn vastgelegd bij de ingang van het off-leash gedeelte van het beach park.

Mensen zijn wettelijk verplicht om de uitwerpselen van hun hond op te halen. Overtreding van de bovenstaande regels is onderworpen aan een $ 77 boete.

Westport Library presenting professor, auteur
De Westport Library is gastheer Professor Lewis A. Grossman, en een discussie over zijn nieuwe boek getiteld “Choose Your Medicine: Freedom of Therapeutic Choice in America,” op 19: 00, okt. 12.

Grossman is een professor in de rechten, en een affiliate professor in de geschiedenis aan de American University in Washington, D. C. Hij was eerder een recht, en public affairs fellow aan Princeton University in Princeton, N. J., en een gastprofessor aan de Cornell University Law School in Ithaca, N. Y.

Schrijf je in voor een plaats in het Trefz Forum van de bibliotheek, of om het evenement vanuit huis te bekijken, en koop een gesigneerd exemplaar van het Boek op de website voor het evenement op https://www.eventbrite.com/e/lewis-a-grossman-on-choose-your-medicine-tickets-166531637611. de bibliotheek is gelegen op 20 Jesup Road in Westport. Grossman is ook afgestudeerd aan de Westport Public School district.

Debat interactief, gemodereerd
De Westport Weston Kamer van Koophandel, en de Westport Library hebben een interactief, en gemodereerd debat voor de Gemeenschap op de middag, oktober. 12, voor het verkiezingsseizoen 2021. Het evenement zal live plaatsvinden in de bibliotheek op 20 Jesup Road in Westport.

Een beperkt aantal gratis tickets waren beschikbaar vanaf 10 okt. 5 voor mensen die het debat persoonlijk en op een sociaal afstandelijke manier willen bekijken. Alle aanwezigen moeten gemaskeerd blijven volgens het maskermandaat van de stad voor mensen om maskers te dragen te midden van de covid-19 pandemie.

Het debat zal live worden uitgezonden op de openbare televisiezender van de stad kanaal 79. Ook kunnen mensen het debat bekijken via een livestream op het Vimeo video social media platform. Het debat zal ook worden opgenomen, en gearchiveerd voor later bekijken.

Zowel de eerste en tweede Selectman kandidaten van alle lopende politieke partijen-Republikeinen Jen Tooker en Andrea Moore, Democraten Jonathan Steinberg en Candice Savin, en onafhankelijken TJ Elgin en Louis D ‘ Onofrio — zullen aanwezig zijn, en hebben ingestemd met de indeling voor het debat. De uitvoerend directeur van de kamer Matthew Mandell zal de moderator van het debat zijn.

Bezoek de website van de kamer voor het debat op www.westportwestonchamber.com/debate2021 voor meer informatie over de tickets, en de livetreaming.

Concert om te profiteren CLASP huizen
The Fairfield Theatre Company organiseert een concert van Motown en soul muziek ten behoeve van CLASP Homes, met de filantropische organisatie Band Central op Oktober. 15.

Een pre-party zal plaatsvinden om 18: 30 uur, met deuren open voor het concert om 19: 00 uur en het concert begint om 19:30 uur.

Tickets kosten $ 40, en zijn inclusief toegang tot de pre-party in de foyer en de kunstgalerie van het theater, waar kunst en keramiek van gesp bewoners worden weergegeven. Lite hapjes van voedsel zal worden geserveerd van bedrijven, waaronder, Little Pub en Café Transilvania.

Koop tickets bij fairfieldtheatre.org of door te bellen naar 203-319-1404.

CLASP Homes of Westport, is een lokale non-profit organisatie die mannen en vrouwen met autisme en intellectuele beperkingen dient. De organisatie biedt zorg, ondersteuning en inspiratie aan 85 bewoners, die in hun groepshuizen in Fairfield County wonen, samen met verrijkingsprogramma ‘ s in het Daniel E. Offutt Arts and Education Community Center in Bridgeport.

Bezoek clasphomes.org voor meer informatie. Ook bezoeken fairfieldtheatre.org voor de laatste informatie over het covid-19-beleid van de locatie met betrekking tot de toelatingseisen.

We doen loopbruggen programma bieden senioren hulp
De Westport Department Of Human Services Commission for Senior Services biedt senioren een lijst van middelbare en middelbare scholieren, die bereid zijn om de burgers te helpen met outdoor taken als onderdeel van de afdeling we doen loopbruggen programma voor de Herfst/Winter Cleanup informele evenement. Er is een voorgestelde vergoeding voor het werk van $10 per uur.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het helpen van een oudere burger in nood, en het verdienen van extra geld, kunnen contact opnemen met de afdeling op 203-341-1050, of e-mail [email protected] schriftelijke toestemming van een ouder, of voogd voor elk van de studenten is noodzakelijk. Senioren, die hulp nodig hebben, kunnen ook contact opnemen met de afdeling op 203-341-1050.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like