Mohegan Sun vierde 25 jaar met een weekend van feesten en concerten. Harry Styles trad op okt. 21 en country ster Blake Shelton gespeeld op okt. 22 en 23 en Run DMC speelde de zaal voor de eerste keer ooit, volgens een persbericht. TAO Asian Bistro & Lounge was de gastheer van Madison Beer en DJ Ruckus. Beroemdheden op de hand opgenomen Mario Lopez, sterren uit de “Bachelor” franchise en een aantal van de “Real Housewives Of New Jersey.”

Denise Richards spotted filmen nieuwe film
Voormalig “Real Housewives” ster en Bond meisje Denise Richards werd gezien filmen van haar komende film. Richards vertelde Fox61 dat de nieuwe film “The Junkyard Dogs” zal heten.”Volgens Deadline, de familie komedie gaat over een alleenstaande moeder die zich klaarmaakt voor haar aanstaande bruiloft, terwijl haar kinderen en haar hond proberen te dwarsbomen dieven van het beroven van hun huis.

John Legend, Chrissy Teigen dineren bij Foxwoods
Terwijl het maken van een stop bij Foxwoods voor zijn “Bigger Love” tour, John Legend gestopt door het casino Caputo Trattoria Italiaanse restaurant met vrouw en model Chrissy Teigen en kinderen Luna en Miles. Legend poseerde voor een foto met het personeel van het restaurant tijdens zijn bezoek voordat hij stopte bij de boomhut Arcade, die klassieke arcade games, flipperkast en interactieve virtuele games bevat.

Disney film begint met filmen op Bunnell High School
Filmen voor een nieuwe Disney film “Chang Can Dunk,” heeft plaatsgevonden op Bunnell High School in Stratford. Bunnell High School zal worden gebruikt als een rivaliserende school in de film en Bunnell studenten zullen worden gebruikt in veel van de scènes. De Bunnell-Stratford marching band zal ook te zien zijn in de Disney film.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like