De Connecticut Restaurant Association (CRA) heeft zijn prijswinnaars en genomineerden aangekondigd voor het 2021 Crazy ‘ s Awards Gala op Dec. 6. Jaarlijks worden de Crazy ’s award winnaars en genomineerden afgerond door een panel van meer dan 25 food schrijvers, critici, social media influencers en bloggers om de prestaties van Connecticut’ s restaurant scene te erkennen.

Terwijl het publiek kan stemmen door het einde van November voor categorieën zoals” Chef van het jaar, “” Restaurant Nieuwkomer “en” Overall Restaurant van het jaar, ” onder anderen, verschillende Award winnaars zijn al aangekondigd.

De prijs voor de Crazy ’s 2021 Restaurateur van het jaar voor de Food Restaurant Group zal worden toegekend aan Bill Taibe, die eigenaar is van en actief is in Fairfield County, waaronder Westport’ s The Whelk, Don Memo en Kawa Ni, evenals het Norwalk Art Space Café.

De Connecticut Hospitality Hall of Fame inductees voor 2021 omvatten Match Restaurant in Norwalk, die opende op Washington Street in 1999 en hielp “revitaliseren van de nu bruisende sono buurt,” volgens de website van Match. New Haven ‘ s Louis Lunch zal ook worden opgenomen in de Connecticut Hospitality Hall of Fame, die is in de Elm City sinds 1895 en beweert de geboorteplaats van de hamburger zijn. The burger haunt haalde eerder krantenkoppen in 2021 toen bewijs beweerde zijn claim op roem te ontkrachten verschillende rapporten in 1894 over het maken van een hamburger.

Twee andere prijzen werden ook aangekondigd voorafgaand aan de December. 6 gala. De 2021 verkopers van het jaar zijn accountantskantoor ClarkHirth Associates, en advocatenkantoor FordHarrison LLP, en de 2021 vriend van de industrie Award zal worden gegeven aan de Commissaris van de Connecticut Department of Economic and Community Development, David Lehman.

Naast de eerder aangekondigde awards is er ook een nieuwe categorie die debuteert voor het gala in 2021. De People ‘ s Choice Award stelt het publiek in staat om hun favoriete restaurant te kiezen in elk voedselgenre of eetstijl, en de inaugurele finalisten zijn Red36 in Mystic, Taco Daddy in Stamford, The Place 2 Be in Hartford en West Hartford, en Twisted Italian Café in Hartford.

De stemming eindigt eind November en de winnaars in alle categorieën worden op Dec bekendgemaakt. 6 op het awards gala gehouden in de Premier balzaal van het Foxwoods Resort Casino.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like