Terwijl de bladeren aan bomen in Connecticut hebben eindelijk het eruit zien als vallen buiten, shoppers bij Stew Leonard ‘ s hebben het gevoel feestelijk voor de herfst het hele seizoen lang.

De door Norwalk opgerichte kruideniersketen heeft sinds September een scala aan herfstproducten op alle zeven locaties, met producten zoals appeltaart, appelcider en pompoenbrood voor herfstliefhebbers. Met de winkels produceren zoete lekkernijen om het seizoen te markeren, Stew Leonard ‘ s directeur van public relations Meghan Bell zei in een e-mail zijn er twee top-selling producten onder klanten dit najaar.

Het is geen verrassing dat appels en pompoenen de twee best verkochte herfstartikelen zijn bij Stew Leonard ‘s. volgens Bell hebben Stew’ s locaties ongeveer 500.000 appels van alle soorten verkocht tijdens hun prime apple seizoen, dat duurt van September tot November. Terwijl de winkel verkoopt alles van McIntosh tot Zestar appels, de meest populaire variëteit verkocht bij Stew Leonard ‘ s is de Honeycrisp appel, volgens een persbericht, gevolgd door de Gala appel. Winkels bieden ook appelcider, die is gemaakt van appels geteeld in de Hudson Valley, de release notes.

Naast appels van alle soorten, Bell merkte op dat appelcider donuts zijn ook gewild onder stoofpot ‘ s shoppers in de herfst.

“We verkopen 500.000 Apple cider donuts en ongeveer 2 miljoen individuele donuts gaten – dat blijkt meer dan 100.000 pond van donuts verkocht elke val op onze zeven food store locaties,” zei ze.

Pompoenen voegen appels bij de topproducten van de winkel voor het herfstseizoen, met pompoenen bevolken de tuincentra vanaf half September. Bell zei stoofpot Leonard ‘ s verkoopt ongeveer 500.000 pompoenen van alle soorten in de herfst over hun zeven winkels, en de helft van die pompoenen verkocht zal worden “gourmet” pompoenen, of die soorten het best gebruikt voor het bakken, koken en decoreren, volgens een persbericht. Pompoenen bij Stew Leonard ‘ s komen van lokale boerderijen, de release notes, waaronder Geremia Greenhouse in Wallingford en Dzen Farms in Ellington, onder anderen.

Stoofpot Leonard ‘ s is niet de enige bestemming in Connecticut om een aantal appels of pompoenen op te halen dit najaar; er zijn boomgaarden en pompoen patches over de hele staat, evenals een aantal Instagram-waardige plekken klaar voor alle dingen herfst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like