Drake naam druppels Ayesha Curry op gecertificeerde Lover Boy

3 sep by thaiphan

Drake naam druppels Ayesha Curry op gecertificeerde Lover Boy

s naam is racen door de Twitter-vers nadat Drake leek te Naam-drop haar op zijn nieuwe album.

Zodra de rapper bracht zijn verwachte laatste album, Certified Lover Boy, op vrijdag, september. 3, fans onmiddellijk zwermden sociale media met hun gedachten—en je kunt wedden dat ze niet missen deze vermelding. Op de track “Race My Mind,” Het klinkt als Drake verwijst Steph Curry ’s vrouw als hij rapt,” hoe ik moet je vrouw als je niet Ayesha genoeg.”Zoals verwacht, Ayesha begon trending online als fans’ amusante gedachten overstroomd in.

Een persoon twitterde hilarisch: “‘You not Ayesha enough’ staat op het punt om de F–k boy caption van het jaar te zijn.”Een ander schreef,” hoe ik moet vrouw als je niet Ayesha genoeg. Steph kreeg een keeper die we al kenden.”

Naast een gif van de basketbalster enigszins glimlachend, een andere fan twitterde, “Steph wanneer hij Drake hoort zeggen,’ hoe ik moet vrouw, je niet Ayesha genoeg.”

Drake Wordt Verdrietig

Echter, zoals een Twitter-gebruiker komisch opgemerkt, het lijkt erop dat de referentie kan allemaal goed met Steph zelf, als de Golden State Warriors point guard was een van de eerste celebs die tweet zijn felicitaties aan de muzikant op zijn nieuwste project.

Het album—dat oorspronkelijk was gepland voor een januari 2021 release—heeft fans zoemen over zijn slimme referenties (waaronder een die net Kanye West hebben gearceerd) en ongelooflijke line-up van medewerkers, waaronder Jay-Z, Travis Scott, Kid Cudi en 21 Savage.

En als je meer bewijs nodig hebt dat Drake een bestseller album in zijn handen heeft, heeft CLB al #1 op de Amerikaanse Apple Music charts bereikt—en het is nog geen 12 uur geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *