Greenwich bewoners kunnen tour Een state-of-the-art onderzeeër voertuig dat onlangs heeft gereisd naar het wrak van de Titanic.

De tentoonstelling is onderdeel van een initiatief van OceanGate Expeditions en de oprichter, Stockton Rush. Gasten nemen het label van bemanningslid of “missiespecialist” aan en voeren het werkelijke schip in dat bij het Titanic-wrak is geweest. Binnen kunnen” bemanningsleden ” 4k-beelden bekijken van de huidige staat van de Titanic en meer te weten komen over oceaanverkenning.

“Ik heb Ocean Gate opgericht om het begrip van de mens over de oceaan uit te breiden en het oceaanbewustzijn in het algemeen te vergroten,” zei Rush. “Als onderdeel daarvan ontwikkelden we deze onderzeeër die je de halve oceaanbodem gaat verkennen … we gaan missies doen naar de Titanic, maar als we klaar zijn, hebben we al deze geweldige content stukken, deze 4K video’ s en films en verhalen om te vertellen, en we doen deze rondleiding door de onderzeeër om het woord te verspreiden.”

Rush maakt het duidelijk: Dit is niet de onderzeeër van je oma, of beter gezegd de onderzeeër van kapitein Nemo. Het is een state-of-the-art duikboot. Duikboten zijn anders dan onderzeeërs in dat onderzeeërs werken op hun eigen en duikboten vereisen een ondersteuningsschip, volgens het nieuwsbericht van het evenement.

Rush zei dat de beslissing om de Titanic te verkennen makkelijk was. Hij gelooft dat het het beste is om het publiek aan te trekken voor oceaanverkenning.

“Het is het enige ding in de oceaan dat iedereen weet, als je iemand met de naam van de mens gemaakte objecten in de oceaan, of gewoon iets genoemd in de oceaan, ze gaan zeggen walvissen, haaien en de Titanic, al het andere is helemaal beneden, dus de familie vete wedstrijd is zeer kort,” zei hij.

Vier of vijf mensen zullen in staat zijn om de duikboot op een moment tijdens het evenement, waar ze zullen leren over het schip en bekijk echte beelden van diepe oceaanverkenning vastgelegd door bemanningsleden.

De duikboot zal reizen naar Greenwich Water Club, met “expedities” van 10: 00-middag okt. 29 en 30. Extra stops zijn onder andere Chicago, Atlanta, Houston, Palm Springs, San Francisco en Seattle. Voor meer informatie, bezoek oceangateexpeditions.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like