Een gestage stroom van vakantie films zijn filmen in Connecticut in de afgelopen zes maanden, en vanaf vanavond, kijkers kunnen eindelijk beginnen met het bekijken van hen op het kleine scherm.

Hallmark Channel is begonnen met zijn “Countdown to Christmas” programmering, de lancering van een schema van nieuwe vakantie films voor het seizoen 2021. De film begint met de première van de nieuwe film You, Me & The Christmas Trees.”De film speelt zich af in Connecticut op een Avon tree farm, de filmsterren Danica McKellar als Olivia en Benjamin Ayres als Jack terwijl ze samenwerken om een mysterieuze ziekte op te lossen waardoor de kerstbomen op Jack’ s boerderij uitsterven en voor elkaar vallen in het proces, volgens een persbericht van Hallmark.

Maar de instelling is niet de enige connectie van de film met de nootmuskaat staat. Het script voor de film werd geschreven door Julie Sherman Wolfe, een Hallmark scenarioschrijver uit Avon die een aantal van de film van het netwerk in Connecticut heeft gezet. Haar kerstfilm “One Royal Holiday” uit 2020 werd opgenomen in Putnam en speelt zich af in Kentsbury, een fictieve mash-up van Kent en Simsbury.

“Er is iets over de herfst en winter in Connecticut in het bijzonder dat voelt romantisch,” Wolfe vertelde Connecticut Magazine in een interview over het instellen van Hallmark films in Connecticut.

Op Nov. 6, Hallmark debuteert “Next Stop, Kerstmis,” starring Christopher Lloyd, Lea Thompson, Lyndsy Fonseca en Chandler Massey in de film over een tijdreizende Kersttrein die hoofdpersonage Angie drops off in haar woonplaats in 2011. Hoewel er nog geen details zijn over waar deze film zich afspeelt, werkte het in Rocky Hill gevestigde film-en productiebedrijf Synthetic Cinema International aan de film, volgens de IMDb van het bedrijf.

Gernhard ’s Synthetische bioscoop zal ook een andere vakantie film in première in Hallmark’ s “Countdown to Christmas” op Nov. 14. De film heet” a Holiday in Harlem”, de sterren Olivia Washington, Will Adams en Tina Lifford en vertelt een kerstverhaal van Jazmin, die terugkeert naar Harlem om haar grootmoeder te bezoeken, co-voorzitter een Kerstjamboree en opnieuw contacten met een oude vriend in het proces, volgens ET Online. Terwijl de film zich afspeelt in Harlem, werd de film in September opgenomen in en rond Hartford.

Voor Gernhard was het filmen van de Harlem-set film in Connecticut een kwestie van het vinden van overeenkomsten tussen de twee locaties.

“We schoten in principe alles in het Hartford gebied,” zei hij. “We hebben natuurlijk gekeken naar veel onderzoek, en we waren in staat om kleine stukjes van Hartford en East Hartford secties die overeenkomen met Harlem te vinden, en we hebben dat allemaal nagemaakt in Connecticut.”

Het filmen van Hallmark ‘ s kerstfilms in de zomer voegt een extra laag filmmagie toe die nodig is om winterse effecten te produceren bij niet-seizoensgebonden weer.

“Wat we doen is we schieten een brede foto van een winkel, en we zetten nep sneeuw daar en onze acteurs zullen er interactie, maar we zullen schieten echt breed en dan zullen we digitaal nemen de boom naar beneden of we zullen sneeuw toevoegen aan het dak,” zei hij. “Het is gewoon een kwestie van het kiezen van uw foto’ s en hoe ze te framen en hoe je computer graphics te gebruiken om het gevoel dat het winter.”

Volgens IMDB werkte Synthetic Cinema ook aan de Hallmark film die op Dec in première ging. 17, ” Sugar Plum Twist.”Informatie over de plot van de film is nog niet openbaar.

Naast De Countdown to Christmas line-up van Hallmark Channel heeft het Movies & Mysteries sister network ook een lijst van nieuwe vakantiefilms voor dit seizoen. Het Hallmark Movies & Mysteries Network, genaamd” Miracles of Christmas”, heeft negen vakantiefilms die elke zaterdag vanaf oktober in première gaan. 23 t / m Dec. 18.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like