De eksters hebben bevestigd dat Jason Tindall en Graeme Jones het team zullen leiden op zaterdag tegen Brentford in zijn afwezigheid.

Howe werd aangekondigd als de nieuwe hoofd coach van de north east club eerder deze maand na het vertrek van Steve Bruce.

Waarom winless Newcastle zal hebben om buck PL trend te blijven up

Een verklaring van de club luidde: “Eddie zal zich nu isoleren in overeenstemming met de regeringsrichtsnoeren, wat betekent dat hij de thuiswedstrijd van zaterdag tegen Brentford in St.James’ Park zal missen-de eerste wedstrijd sinds zijn aankomst bij de club.

“Assistent hoofd coaches Jason Tindall en Graeme Jones zullen het team leiden in Eddie’ s afwezigheid.”

Howe zei: “Ik ben erg teleurgesteld dat ik morgen niet bij jullie zal zijn in St. James’ Park, maar het is ongelooflijk belangrijk dat ik de richtlijnen volg en mezelf isoleren.

“Ik wil iedereen geruststellen dat ik me prima voel, en hoewel dit ongewenst nieuws voor mij Is, Weet ik dat het onze voorbereidingen voor dit belangrijke spel niet heeft ontspoord.

“Ik heb en zal voortdurend communiceren met mijn coaching team en de spelers, zowel morgen als tijdens de week, en ik weet dat ze alles zullen geven op en buiten het veld.”

De voormalige Bournemouth baas besprak de wedstrijd voorafgaand aan zijn positieve testresultaat en verwelkomde het werk van zijn spelers in de aanloop naar de wedstrijd van zaterdag in St James’ Park.

“Echt goed 10 dagen, genoten van het en de spelers hebben goed gereageerd,” de 43-jarige zei.

“We hebben veel besproken en zullen proberen om filosofie op een gestage manier te implementeren, en we willen zeker team vormgeven in de manier waarop we vooruit willen gaan. Ik ben erg onder de indruk van de reactie en houding van iedereen.

“We hebben heel goed gepland, voordat ik werk kreeg. Ik heb me lange tijd voorbereid op dit moment, zoals in mijn terugkeer naar het management om ervoor te zorgen dat toen ik binnenkwam ik klaar was om te gaan vanaf dag één en dat heeft me goed gediend in deze baan.

Je gaat naar binnen en je kunt je ideeën meteen implementeren. Ik heb mijn filosofie van voorgaande jaren enigszins aangepast omdat je moet evolueren. We hebben een heleboel bases behandeld en hopelijk hebben we de balans goed.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like