Kaley Cuoco en Karl Cook split na 3 jaar huwelijk

3 sep by thaiphan

Kaley Cuoco en Karl Cook split na 3 jaar huwelijk

Het is voorbij voor Kaley Cuoco en Karl Cook.

The Big Bang Theory alum en The Professional equestrian, die in 2018 trouwden, maakten via een gezamenlijke verklaring aan mensen bekend dat ze besloten hadden uit elkaar te gaan.

“Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid,” zeiden ze. “We hebben beiden zoveel van onze reis openbaar gedeeld, dus terwijl we dit aspect van ons persoonlijke leven liever privé houden, wilden we samen in onze waarheid aanwezig zijn. Er is geen woede of vijandigheid, integendeel.”

Het voormalige echtpaar voegde eraan toe dat ze samen de beslissing namen, en nog steeds “een enorme hoeveelheid respect en aandacht voor elkaar hebben.”Ze concludeerden dat ze verder geen commentaar zouden geven.

Cuoco, die eerder getrouwd was met Ryan Sweeting, sprak eerder over het leven apart van Cook vroeg in hun huwelijk. Hoewel ze in 2018 trouwden, deelden ze pas in 2020 een huis.We hebben een zeer onconventioneel huwelijk, Weet je,” de actrice uitgelegd aan Extra in 2019 van hun woonsituatie. “We hebben verschillende locaties waar we veel zijn. We zijn niet elke dag samen.”

De stewardess ster vertelde Jimmy Kimmel Live! dat samenwonen met haar man tijdens de coronaviruspandemie hun romantiek versterkte.

“We zijn anderhalf jaar getrouwd, zijn bijna vier jaar samen geweest en nu heeft deze quarantaine ons gedwongen om echt samen te gaan wonen. Het is geweldig voor onze relatie geweest,” zei ze. “En we vinden elkaar leuk, realiseerden we ons, dat is nog beter.”

In februari van dit jaar deelde Cuoco mee dat Cook haar verraste door mee te doen aan de virtual Golden Globes, waar ze werd genomineerd voor de stewardess.

“De meesten van jullie weten dat Karl al vele, vele, vele weken weg is op het WEF (Winter Equestrian Festival), een groot paardensportevenement circuit en dat hij morgen niet meer terug kon komen voor de Globes, maar we hadden het erover gehad en het was oké omdat het virtueel is en ik wilde hem daar niet voor terug laten komen,” schreef ze op haar Instagram-verhaal. “Nou, ik deed gewoon de deur open en hij kwam opdagen.”

Tot nu toe hebben noch Cuoco noch Cook commentaar gegeven op hun relatie op sociale media.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *