NBA ster Kawhi Leonard heeft een hilarisch onhandig cameo in Drake ‘ s nieuwe muziek video

3 sep by thaiphan

NBA ster Kawhi Leonard heeft een hilarisch onhandig cameo in Drake ‘ s nieuwe muziek video

Drake ‘ s nieuwe video bevat een zeer verrassende voorstelling.

De “Hotline Bling” artiest liet zijn laatste album, Certified Lover Boy, maanden voor de geplande release datum, en met het, een nieuwe videoclip voor de single “Way 2 Sexy.”De track, waarin Young Thug en Future, toont Drake in een verscheidenheid van verschillende instellingen en kostuums, met inbegrip van scènes geïnspireerd op paperback romance romans en de film Rambo. Echter, een blink-and-you-may-miss-it moment dat fans hield featured niemand minder dan NBA-ster Kawhi Leonard, die verscheen naast het trio van rappers.

Leonard rondt een scène af die lijkt te zijn geïnspireerd door boysbands als de Backstreet Boys en Boyz II Men (bijpassende witte outfits en alles), maar in tegenstelling tot de artiesten in de video, lijkt hij een beetje minder comfortabel in de hoofdrol dan op het basketbalveld.Fans op Twitter hielden van het ietwat ongemakkelijke moment. Een twitterde: “Drake is hilarisch voor het plaatsen van kawhi in die video hond.”Een ander grapte,” Tryna erachter te komen of Kawhi deed dit natuurlijk of met opzet bc kom onnn.”Een derde schreef,” Idk waarom alles wat Kawhi doet dat is niet basketbal gerelateerd is zo F***** * Grappig.”

Dit is niet de enige keer dat een video van Leonard veel opschudding veroorzaakte op het internet. Een video van de lachende atleet tijdens een persconferentie ging viraal in 2018. Echter, de NBA-speler nam het allemaal in stride.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *