Het einde van de zomer betekent het einde van het verse tomatentaartseizoen In Frank Pepe Pizzeria Napoletana, maar er komt een nieuwe herfsttaart op het menu.

De beperkte tijd rustieke paddenstoel Pizza staat nu op het menu op alle locaties, met geroosterde paddenstoelen, mozzarella, ricotta, Italiaanse kruiden, knoflook, geraspte Pecorino Romano kaas en olijfolie. Het is verkrijgbaar in kleine, middelgrote en grote maten, variërend van $ 12.50, tot $ 25.50.

Pepe ‘ s is van plan een nieuwe locatie in greater Washington, D. C., Als de New Haven-gebaseerde legacy restaurant blijft zijn uitbreiding buiten Connecticut. Een filiaal van het bedrijf tekende een huurovereenkomst voor een nieuwe pizzeria in Alexandria, Va. in het Alexandria Commons shopping center rapporteerde het Washington Business Journal. Pepe ‘ s opent ook een Bethesda, Md. locatie in het Westfield Montgomery mall.

De Washington-gebied locaties zullen de eerste Pepe ‘ s restaurants buiten het noordoosten. De beroemde pizzeria, die werd geopend in 1925, heeft uitgebreid over Connecticut Open buitenposten in Danbury, Fairfield, Manchester, Waterbury, West Hartford en Mohegan Sun. Buiten de staat zijn er Pepe ’s pizzeria’ s in Yonkers, New York, Warwick, R. I. en drie in Massachusetts: Burlington, Chestnut Hill en Watertown.

Alle restaurants van Pepe zijn open voor diners, afhaalmaaltijden en bezorging

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like