Maria Coutant Skinner blijft graag bezig.

Acht jaar geleden, rond de tijd dat ze werd benoemd tot uitvoerend directeur van het McCall Center for Behavioral Health in Torrington, was ze medeoprichter van de Litchfield County Opiate Task Force. Ze is nog steeds co-voorzitter van die groep en ook voorzitter van de Raad van bestuur van Charlotte Hungerford Hospital, onderdeel van Hartford HealthCare, en ze co-voorzitter van de behandelcommissie van de Connecticut Alcohol en Drug Policy Council.

Als het managen van een bureau voor gezondheids-en verslavingsdiensten in een wereldwijde pandemie niet genoeg was, heeft Coutant Skinner de afgelopen 18 maanden haar bedrijf samengevoegd met Help Inc., een Waterbury-gebaseerde provider met een 34-bed inpatient verslavingsherstel faciliteit en geestelijke gezondheid groep huizen samen met poliklinische werk. Ze is nu uitvoerend directeur van beide, en de aangesloten non-profits zal er volgend jaar een worden.

“Samen is het een prachtig continuüm van zorg,” zei ze.

Coutant Skinner, 52, is de Hearst Connecticut Media Top Leader award winnaar voor middelgrote werkgevers in de 2021 Top Workplaces wedstrijd. Ze kwam 24 jaar geleden bij McCall op de afdeling preventie, met een graad in psychologie en therapeutische recreatie van Springfield College. Ze heeft ook een master in Maatschappelijk Werk en is gespecialiseerd in trauma ‘ s van kinderen.

Het gesprek is bewerkt voor duidelijkheid en lengte.

Denkt u na over de geestelijke gezondheid van werknemers als u mensen beheert in een onderneming voor geestelijke gezondheid?
Dit zou voor mij een standaard procedure moeten zijn omdat iedereen geestelijk gezond is. We hebben nog nooit een tijd in onze geschiedenis gehad waarin mensen zich meer kunnen verhouden tot hoe het voelt om angstig te zijn, hoe het voelt om eenzaam of depressief te zijn of gevuld met angst, waarbij de grond ongelijk onder je voeten is. Dat heeft gevolgen voor het personeel, voor de productiviteit, voor relaties op de werkplek. Dus het is zo logisch dat het belangrijkste waar we aandacht aan besteden, is hoe het mentale welzijn van de werknemers is? En wat hebben we in de vorm van Toezicht om iemand te kunnen identificeren die het misschien moeilijk heeft? En welke middelen hebben we ingebouwd, zodat we mensen kunnen ondersteunen als we kunnen zien dat ze pijn hebben?

Is dat vanwege COVID?
Ik verwees specifiek naar COVID omdat ik denk dat dat de grote gelijkmaker van ons allemaal was, om te herkennen hoe een slapeloze nacht na een slapeloze nacht voelt. Iedereen kon toegang krijgen tot een empathisch deel van onszelf en zeggen, Ik kan me niet voorstellen hoe ze hier de hele tijd mee kunnen leven.

Heeft u meer diensten op afstand verleend in de pandemie?
We hebben, dus mensen hebben nu een keuze, ze kunnen toegang krijgen tot zorg via telehealth of in persoon. Het past bij de unieke behoeften en levens van de mensen die zeggen ‘Ik heb hulp nodig.’

Dat kan een meer permanente manier van werken worden.
Ja, dat zal het zeker.

En hoe heeft dat invloed gehad op je vermogen om te leiden op de werkplek?
Er was een tijd dat sommige van onze poliklinische therapeuten hun werk deden vanuit hun eigen eettafels. Er is een fenomeen genaamd vicarious trauma dat veel beroepen zijn kwetsbaar voor, maar zeker therapeuten die ruimte houden en horen de hartverscheurende verhalen van hun klanten uur na uur, dag na dag. Een heel belangrijk onderdeel van hoe therapeuten daarmee omgaan, is om met hun collega ‘ s te praten. Je deelt een kop koffie samen en misschien tranen van een knuffel. En als je dat in afzondering doet, is dat moeilijk. Dus brachten we iedereen zo snel mogelijk terug. Veel personeel werkte nooit vanuit huis.

Voelden mensen zich kwetsbaar als ze oog in oog stonden met patiënten?
Sommigen wel. Sommige mensen, Ik zou zeggen minder dan een handvol, het was te riskant voor hen vanwege hun reeds bestaande omstandigheden. Maar we konden heel snel toegang krijgen tot het vaccin en we hadden geweldige, geweldige gemeenschapspartners die ons hielpen met risicobeperking, PBM en toegang tot COVID-tests. We doen al het mogelijke om onze zusterorganisaties te helpen en dan wordt dat zeker beantwoord aan ons.

Had je een vaccinmandaat?
We hebben geen mandaat gegeven. We kregen ons vaccinatiepercentage zo hoog dat we dachten dat we geen mandaat nodig hadden.

Is er een situatie die je vermogen om te leiden echt testte?
Er is zoveel hartzeer in de vorm van zelfmoord en overdoses en mensen die lijden en mijn personeel zijn de mensen die op komen dagen voor de mensen die pijn lijden. En ik denk dat als we op gepaste wijze gezondheidszorghelden vieren, we de mensen moeten onthouden die voor de geest en de geest zorgen van de mensen die het moeilijk hebben. De moeder die haar zoon verloor aan een overdosis. Mijn grootste uitdaging als leider is om verbonden te blijven, om mensen te laten weten dat ik ze zie. Ik zal eerlijk zijn, Ik hou van ze, en ik vertel ze dat en ik weet hoeveel ze van hun werk houden. Ze zijn volhartige krijgers en mijn uitdaging is om te blijven opdagen met mijn hele hart.

Dat moet moeilijk voor je zijn.
Het is van vitaal belang voor mij dat ik in balans blijf in mijn leven en dus moet ik oefenen wat ik predik. Ik moet goede zelfzorg hebben.

Hebben uw werknemers uitgedrukt stress over de fusie met Help Inc.? Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
De manier waarop we de fusie hebben benaderd, is de manier waarop ik alles zou benaderen, met volledige transparantie en veel communicatie. Laten we erover praten, laten we het naar buiten brengen. Tijdens het hoogtepunt van de pandemie nam ik 90 dagen lang elke dag een video op. En nu maak ik elke week een video en stuur het naar elk personeel. Sommige waren Dom, alsof ik belachelijke kostuums aantrok en ronddanste. Sommigen waren serieus. Sommige waren informatief, sommige waren heel persoonlijk, maar het was mijn manier om verbonden te blijven. We hebben ook inter-agency werkgroepen opgericht – en deze betrokken medewerkers van beide organisaties.

Hoe balanceer je je natuur als genezer, luisteraar en verzorger versus de noodzaak om een multi-miljoen-dollar organisatie te runnen?
Er is een citaat dat Ik hou van Brene Brown, dat is, ‘duidelijk is vriendelijk, onduidelijk is onvriendelijk.’Dus als er een probleem is dan is het mijn plicht als leider dat je dat confronteert. Je bent duidelijk, je bent respectvol. Je gaat daar integer mee om. Je gaat er niet omheen, je leunt in die moeilijke situatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may also like