Reba McEntire, Jana Kramer en een stel Bradys verschijnen in Lifetime ‘ s eerste Vakantie Film Teaser

3 sep by thaiphan

Reba McEntire, Jana Kramer en een stel Bradys verschijnen in Lifetime ‘ s eerste Vakantie Film Teaser

Voor het geval u het nog niet wist, er zijn echt vier seizoenen: winter, lente, zomer en vakantie films. Aangezien het bijna Labor Day is, is die laatste om de hoek.

En Lifetime verspilt geen tijd om ons er enthousiast over te maken. Tijdens de maandagavond première van Harry & Meghan: Escaping the Palace, zullen ze een eerste blik teaser uitzenden op de slate van “It’ s a Wonderful Lifetime” Kerst-en vakantiefilms van dit jaar. Maar daar hoef je niet op te wachten: we hebben de clip exclusief hier.

Laten we zeggen dat de sterren dit jaar niet alleen boven de boom staan.

Reba McEntire “gets this Christmas Snow Ball rolling” in een sparkly groene jurk als onderdeel van Reba McEntire ‘ s Christmas In Tune. Dan komen High School Musical spelers Corbin Bleu en Monique Coleman weer samen voor een kerst dans Reünie, en AnnaLynne McCord applaudisseert van Dancing Through the Snow.Verwant: leven te herenigen Casts van de Brady Bunch en High School Musical voor 2 nieuwe vakantie Films

Dan komen de Bradys! Barry Williams, Christopher Knight, Mike Lookinland en Susan Olsen van The original Brady Bunch verschijnen samen met Haylie Duff, Aaron O ‘ Connell, Beth Broderick en Brady Bunch filmster Jennifer Elise Cox, allemaal voor Blending Christmas, geregisseerd door Marla Sokoloff.Verwant: Patrick Duffy legt de aantrekkingskracht van Lifetime Christmas Movies – ‘liefde wint altijd aan het einde’

En, zoals een vrouw die zingt, zien we “Melissa [Joan Hart] te paard “voor maretak in Montana,” Tia [Mowry] sings with Smokey [Robinson] “voor Miracle In Motor City en” one little Rowland ” — als in Kelly Rowland, wrijven een baby bump, in Merry Liddle Christmas Baby.

In een andere zoete tease danst Mario Lopez samen met zijn dochter Gia als onderdeel van Holiday In Santa Fe. (Yep! Ze spelen samen.)

Ook Gespot: Marie Osmond in een verloofde voor Kerstmis, Roselyn Sanchez in een ijswijn Kerstmis en Jana Kramer en Ryan McPartlin in de vakantie Fix Up.

Met al die vreugde en maretak, is het bijna moeilijk om verdrietig te zijn dat de zomer ten einde loopt. De” It ’s a Wonderful Lifetime” vakantie films komen binnenkort.

Ondertussen gaat Harry & Meghan: Escaping the Palace maandag om 20.00 uur in première op Lifetime, voorafgegaan door een marathon van de vorige royals-films van het netwerk, die ook beschikbaar zijn om te streamen op de Lifetime Movie Club-app.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *