Wonder Woman Regisseur Patty Jenkins Bekritiseert Streamingdiensten ” Nep ‘ – Ogende Films

3 sep by thaiphan

Wonder Woman Regisseur Patty Jenkins Bekritiseert Streamingdiensten ” Nep ‘ – Ogende Films

Warner Bros. / Courtesy Everett collectie Patty Jenkins en Gal Gadot

Wonder Woman regisseur Patty Jenkins heeft haar standpunt gedeeld over box office films debuteren op streaming diensten dit jaar, een verandering veel studio ‘ s hebben gemaakt te midden van de voortdurende coronavirus pandemie.

“Zie je het niet? Alle films die streamingdiensten uitzenden, het spijt me, ze zien eruit als nep-films voor mij,” Jenkins, 50, zei tijdens een CinemaCon panel op dinsdag, de Los Angeles Times gemeld. “Ik hoor niet over hen, Ik lees niet over hen. Het werkt niet als een model voor het vestigen van legendarische grootheid.

De regisseur vervolgde: “I don’ t think [Wonder Woman 1984] plays the same on streaming, ever. Ik ben geen fan van dag-en-date en ik hoop het voor altijd te vermijden.Verwant: Wonder Woman 3 in the Works met ster Gal Gadot en regisseur Patty Jenkins

Wonder Woman 1984 was oorspronkelijk ingesteld om te debuteren in theaters afgelopen zomer voordat de coronavirus pandemie dwong Warner Bros.om de release uit te stellen. Het vervolg op de originele film uit 2017 werd uiteindelijk uitgebracht op Dec. 25 in bepaalde theaters en op HBO Max.

Tijdens CinemaCon, Jenkins zei: “Ik maak films voor de big-screen ervaring.”

Ze zei ook dat, hoewel ze ” graag met Netflix voor televisie werkt, “ze” daar geen film zou maken of een streamingdienst met deze voorwaarden.”

“Het is moeilijk om een film op de markt als het een beperkte run,” de regisseur zei.

Verwant: Gal Gadot noemt haar man en dochters’ cameo ’s in Wonder Woman 1984 an’Amazing Souvenir’

In September 2020 kondigde Jenkins aan dat Wonder Woman 1984 opnieuw werd teruggeduwd. Op dat moment, ze verklaarde haar verlangen om het te laten première in theaters.

“Eerst en vooral laat me zeggen hoeveel Gal [Gadot] en ik hou van al onze toegewijde Wonder Woman fans over de hele wereld, en uw opwinding voor WW84 kon ons niet gelukkiger of meer enthousiast voor u om de film te zien,” zei ze in een verklaring verkregen door de Hollywood Reporter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *